El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jazz, flamenc i guitarra clàssica per al quart festival José Luis González

Els concerts tindran lloc en diferents espais de la ciutat des d'aquest 10 d'octubre i fins al 27 de novembre.
 

Podrem gaudir de la guitarra flamenca de Dani Climent, la guitarra clàssica de David López o el jazz de Vicent Solsona i Jordi Farrés.

L'Associació Amics de la Guitarra i l'Ajuntament d'Alcoi presenten la quarta edició del Festival de Guitarra José Luis González, que enguany porta fins a Alcoi reconeguts músics. Hi haurà 5 concerts i altres dos cites, un vídeo-fòrum sobre 'El niño Miguel' i una trobada amb Mariano Gil per a aprendre sobre el tango i la música argentina.

Tot comença aquest 10 d'octubre amb els sons cubans del trio 'Alter Ego' al Centre Cultural Mario Silvestre. El pròxim 22 d'octubre serà moment del jazz amb el duo Solsona Farrés, a l'IVAM-CADA. Per a novembre tenim el vídeo-fòrum de 'El niño Miguel' al Buykafe, i un Tango Workshop amb Mariano Gil al conservatori Juan Cantó.

I per a finalitzar, tres grans concerts: Dani Climent ens porta la seua guitarra flamenca, el 6 de novembre a l'IVA-CADA; David López la guitarra clàssica el 13 de novembre a la Fundación Mutua Levante; i per últim el 27 de novembre hi haurà un concert homenatge a Yukiharu Inoue, una manera de mostrar el "pont de cultura entre Japó i Alcoi".

En el vídeo, el president de l'Associació de Guitarra Joan Aracil i Hiroshi Fujji ens detallen els diferents concerts.