El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jesús Girón, autor del cartell de l’Esport en 3D

El cartell de la 8ª edició d’aquesta festa esportiva està marcat per una figura geomètrica al centre i el seu fons està inspirat en el fons del xat de Whatsapp. Jesús Girón ha rebut un premi de 300 euros per haver sigut el guanyador.

Els dies 7, 8 i 9 de juny Alcoi viurà la 8ª edició de l’Esport en 3D, una festa esportiva dirigida sobretot als més menuts de la ciutat, en la qual demostren les habilitats esportives que han adquirit durant tot l’any en les diferents disciplines que participen en aquestes jornades.

Enguany, Jesús Girón ha sigut el guanyador i per tant, l’encarregat de realitzar el cartell que es veurà en aquesta edició de l’Esport en 3D. L’autor és alcoià i es va formar a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, i a més de crear el cartell, també ha obtingut un premi econòmic de 300 euros.

La peça central d’aquest cartell és una figura geomètrica amb colors que contrasten amb una part del fons, l’altra part està inspirat en el fons del xat del whatsapp, però aquest compta amb motius esportius.

Ja no queda res perquè arriben aquestes jornades esportives que segur que tant els més grans d’Alcoi, com els més menuts, gaudiran d’uns dies al poliesportiu Francisco Laporta.