El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jesús Lara i 'el Profeta Perezoso' sonen molt bé a la 'Mujer Barbuda'

Vora dues hores de rock-pop en directe

Vora dues hores de rock en directe. Versions, cançons ja mítiques i d'altres noves emmarcades en el nou treball de Jesús Lara, 'El Profeta Perezoso' sonaren aquest dissabte al pub 'La Mujer Barbuda d'Alcoi'. En un escenari molt poblat i amb una sonoritzaciò que anà de menys a més, Lara i els seus nous companys de viatge han fet vibrar un públic entregat

Amb les gràcies al pub 'La Mujer Barbuda' per apostar per la música en directe acomiadava Jesús un concert in crescendo que tingué com a moments estelars la interpretació dels seus clàssics i també dels nous hits: El Profeta Perezoso o el Cuento del Buen ladrón. Uns temes que els assistents ja cantaven perquè el seu disc ja roda des de fa uns mesos per l'ambient musical de la zona. A banda d'eixes cançons, també hi hagué temps per a recordar algunes de discos anteriors, com ara 'Serie Media' o 'Tal como éramos'.

A Jesús Lara l'acompanyen Ilia Barrachina al baix, Carlos Aracil a la bateria, Rubén Priego a la veu i piano i Javier Expósito a la guitarra. En la imterpretació del tema 'Mil anys en huit flors', Miquel Fillol tingué el seu moment de glòria com a vocalista.