El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jesús Lara llança un recopilatori en format disc i un vídeo a Youtube

Es tracta d'una iniciativa en la qual han participat 6 músics que han acompanyat a Jesús en les últimes dues dècades i en la qual han gravat 6 temes.

El disc rep el nom de 'Pequeños éxitos' i va ser enregistrat a la factoria creativa de l'IVAM CADA que va començar a funcionar a finals del 2021.

‘Pequeños éxitos’ és el nom amb el que ha batejat el seu EP (disc curt) que recopila temes dels seus cinc discs publicats al llarg de 20 anys i que ha fet a través de la factoria creativa de l’IVAM CADA ALCOI. També el llança a diverses plataformes (Spotify, Aplee Music) i amb un vídeo a Youtube a més de en la web web del ACGB (Alcoi Global Cultura Broadcast).

Es tracta d'una iniciativa en la qual han participat 6 músics que han acompanyat a Jesús en les últimes dues dècades i en la qual han gravat 6 temes: Un de cadascun dels discos a més d'un nou.

L'enregistrament s'ha realitzat en la factoria creativa de l'IVAM CADA, posada en marxa a finals de 2021 amb el qual es pretenia recopilar material audiovisual de les bandes locals de les últimes dècades.

El disc s'ha editat sota el segell independent i artesà ‘ACTORS SECUNDARIS’, creat pel mateix Lara, mentre que la portada és obra de Gilberto Dobón.

Al treball, participen Jesús Lara ( veu i guitarres), Carlos Aracil (Batería), Coki Serra (Baix), Javier Expósito (Guitarra), Rubén Priego (teclat i coros) i Adrà Sempere (mescla i masterització).