El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Jo i el món’, el nou projecte de Joe Pask

El segon treball musical de llarga durada de Joe Pask busca finançament amb una campanya de micromecenantge. Jo i el món és un disc diferent en el qual el cantautor ha intentat mostrar més de si mateix i obrir-se en canal.

L’artista alcoià Joe Pask i la seua banda han iniciat una campanya de micromecenatge en la pàgina web Verkami per finançar el que serà el seu segon disc d’estudi, ‘Jo i el món’. En 2018 el cantautor es llançava amb la llarga durada amb ‘Salt’, completament autoeditat formant equip amb el productor i guitarrista Blai Antoni Van?o?, Martín A. Ivars com a guitarra, Andreu Vidal baixista i Dani Serra bateria.


La mateixa banda serà la que gravarà aquest segon disc del qual coneixem dos cançons ‘Arrelar’ i ‘Llorer’, en el que fa una col·laboració Laura Esparza. Jo i el món explora “nous temes, nous referents i noves formes de fer, però amb la mateixa implicació i cor que sempre” explica Pask. El cantautor ha volgut anar un pas més enllà que en el seu primer treball i escriure cançons que reflexionaren sobre més d’un únic sentiment.


Tot el disseny visual del CD com del vinil anirà a càrrec de Monica Llop, artista que ha participat amb grups com ZOO, Smoking Souls o el Diluvi. Fins al dia 9 de gener podràs aportar el teu granet de sorra en aquest treball musical, en què podràs elegir recompenses que van des de la descàrrega online del disc fins a concerts amb tota la banda al complet.