El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Jo sóc com tu', la diversitat funcional no troba barreres al CIP FP Batoi

Clausura programa 'Jo sóc com tu', al CIP FP Batoi
El centre educatiu tanca el programa especial que s'ha fet durant l'any per fomentar actituds positives cap a la diversitat funcional

Els alumnes d'Integració Social, Animació Sociocultural i Turística, i Atenció a la Dependència, han fet al llarg de l'any diverses activitats per tal de fomentar actituds positives cap a la diversitat funcional. El programa ha conclòs amb la presentació del llibre "I a mi que em passa?" i un concert d'Andreu Valor.

El CIP FP Batoi ha tancat el projecte 'Jo sóc com tu', amb la presentació del llibre de Toni Català i la seua filla Carme Morera "A mi, què em passa?". Com expliquen des del centre educatiu, el llibre "narra les vivències i aventures d'una xica amb diversitat funcional i la seua mare, d'una manera realista i amb un toc d'humor molt intel·ligent". La clausura del programa també ha comptat amb la música del cantautor Andreu Valor, "molt sensibilitzat amb aquest col·lectiu i és per això, que una vegada més ha col·laborat amb aquestes autores de manera desinteressada". 

El programa 'Jo sóc com tu' ha estat adreçat als cicles formatius d'Integració Social, Animació Sociocultural i Turística, i Atenció a la Dependència. Al llarg de tot l'any han fet diverses activitats per tal de fomentar actituds positives cap a la diversitat funcional.