El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Joan Baldoví en l'acte per unes pensions dignes a Alcoi: "Si alguna cosa hem aprés dels pensionistes és que eixir al carrer té conseqüències"

Han acudit representants de la Coordinadora Estatal

ARAMULTIMÈDIA ha estat en el multitudinari acte i ofereix aquest reportatge en vídeo. Lázaro Sola, representant de la Coordinadora Estatal, ha afirmat que "no hi han acabat amb les mobilitzacions" i que a Pedro Sánchez "estan donant-li un temps per veure com funciona", en referència al nou govern del PSOE

El futur de les pensions s'ha debatut a Alcoi gràcies a l'acte organitzat per la Coordinadora Estatal en defensa del sistema de pensions i la Coordinadora de les nostres comarques. L'acte del Centre Cultural Mario Silvestre hi ha estat coorganitzat per Compromís. Lázaro Sola, representant de la Coordinadora Estatal, ha afirmat que "no hi han acabat amb les mobilitzacions" i que a Pedro Sánchez "estan donant-li un temps per veure com funciona", en referència al nou govern del PSOE.

Per part de Compromís hi han estat regidors de la corporació, l'eurodiputat, Jordi Sebastià, i el diputat en el Congrés, Joan Baldoví. Sebastià ha contat tot el que està fent-se a escala europea i ha mostrat la postura de Compromís. Per la seua banda, Baldoví ha indicat que "si alguna cosa hem aprés dels pensionistes és que eixir al carrer té conseqüències". El de Sueca ha dit que el seu objectiu és que "es blinden les pensions públiques en la Constitució".

ARAMULTIMÈDIA ha estat en el multitudinari acte i ofereix aquest reportatge en vídeo.