El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Joan Montes i Núria Tormo signen una gran actuació per a l’orientació alcoiana.

Tots dos pertanyen al Centre Excursionista Alcoi

El Club Excursionista Alcoi suma una nova actuació d’èxit en la recta final de la lliga autonómica i a més per partida doble. D'una banda, Joan Montes, el corredor promesa de la secció del club, va guanyar en una categoria en la que la lluita entre els joves aquesta temporada està més complicada que mai. Mentrestant, en veteranes 35, Núria Tormo va aconseguir pujar al segon esglaó del pòdium.

El Club Excursionista Alcoi suma una nova actuació d’èxit en la recta final de la lliga autonómica i a més per partida doble. D'una banda, Joan Montes, el corredor promesa de la secció del club, va guanyar en una categoria en la que la lluita entre els joves aquesta temporada està més complicada que mai. Mentrestant, en veteranes 35, Núria Tormo va aconseguir pujar al segon esglaó del pòdium.

A la prova disputada a Xàtiva, Montes va controlar la cursa de principi a fi, salvant les diferents zones técniques del mapa. La variabilitat de terrenys obligà a Joan a còrrer controlant el ritme i la concentració per evitar errades importants en la navegació. El desnivell acumulat del traçat procovà que els participants sofriren un desgast considerable. A la fi, l’alcoià quedà per davant dels seus rivals directes del Centre Esportiu Colivenc d’Onil. A falta d’una única prova que es celebrarà a Nàquera (Valencia) el proper 17 de desembre, tot està molt obert i les possibilitats estan intactes.

Pel que fa a la categoria de veteranes 35, Núria Tormo va aconseguir la segona plaça a molt poca distància de la seua principal adversària. L' experimentada orientadora ha destacat durant tota la temporada per la seua regularitat, i deixa obert el títol de la temporada que es decidirà a la darrera competició.