El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Joan Valls, escriptores valencianes i l'homologació de títols tanquen les jornades de Sociolingüística a Alcoi

Jornades de Sociolingüística a Alcoi / María Gutiérrez
Han sigut inaugurades pel conseller d'Educació, Vicent Marzà

La ponència més destacable ha sigut la dels responsables de la política lingüística del País Valencià, Catalunya i les Illes Balears: Rubén Trenzano, Ester Franquesa i Marta Fuxà, respectivament. Joan Valls i el centenari del seu naixement també han sigut protagonistes amb una ruta literària amb Francesc Gisbert i Ester Vizcarra. El secretari autonòmic de Justicia també ha estat present a les jornades i ha impartit la conferència "La nova llei de funció pública i la competència lingüística

La cloenda de les Jornades de Sociolingüística a Alcoi han tingut un gran nivell. La ponència més destacable ha sigut la dels responsables de la política lingüística del País Valencià, Catalunya i les Illes Balears: Rubén Trenzano, Ester Franquesa i Marta Fuxà, respectivament. A més hi han visitat l'exposició sobre les escriptores valencianes.

Joan Valls i el centenari del seu naixement també han sigut protagonistes amb una ruta literària amb Francesc Gisbert i Ester Vizcarra. El secretari autonòmic de Justícia, Ferran Puchades, també ha estat present a les jornades i ha impartit la conferència "La nova llei de funció pública i la competència lingüística.

Cal recordar que les jornades han estat organitzades per la Universitat Politècnica de València, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’Ajuntament d’Alcoi, la Delegació d’Alacant de l’Institut d’Estudis Catalans, la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià i el Centre Ovidi Montllor.