El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Joan Valls torna a passejar per Alcoi l'1 de Maig

A les 13 h a la Placeta del Fossar

Des de les 13 h a la Placeta del Fossar sonarà 'La Muxeranga' i 'El cant dels ocells' amb el tabal de Lluís Torró i la dolçaina d'Hiroshi Fuji. Les activitats es completaran amb una ofrena floral, recitacions de poemes de l'autor alcoià i amb l'actuació de la Coral Polifònica Alcoiana i dels cantautors ofia Moltó, Jsep Maria Gadea, Juan Mateo, Hugo Mas i Jordi Gil

Com cada 1 de maig a Alcoi, la vida i obra de Joan Valls torna. Ja fa 101 del seu naixement i aquesta festa es commemora, segons l'Associació Amics de Joan Valls, "per la llibertat d'expressió". Els actes començaran en el moment de finalitzar les activitats que han preparat els sindicats a la Plaça d'Espanya amb motiu del Dia el Treball.

Des de les 13 h a la Placeta del Fossar sonarà 'La Muxeranga' i 'El cant dels ocells' amb el tabal de Lluís Torró i la dolçaina d'Hiroshi Fuji. Les activitats es completaran amb una ofrena floral, recitacions de poemes de l'autor alcoià i amb l'actuació de la Coral Polifònica Alcoiana i dels cantautors Sofia Moltó, Josep Maria Gadea, Juan Mateo, Hugo Mas i Jordi Gil.