El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Joaquim Espinós presenta el seu nou llibre 'La presó del cel'

Serà aquest dijous 14 de febrer, a les 20,15 hores, a la Biblioteca Municipal de Muro

L'escriptor i professor de la Universitat d'Alacant, Joaquim Espinós, presenta la seua tercera novel·la, 'La presó en el cel', que tanca la seua trilogia d'històries als pobles valencians. 

El seu primer llibre és 'Ombres en el riu', editat l'any 1995, i el segon 'Material fotogràfic', del 2015. Ara, amb 'La presó en el cel' ens presenta una història de postguerra a un poble del sud. Però des de l'editorial Lletra Impresa avancen que "no és una novel·la més sobre aquest període tan novel·lat i dut moltes vegades a la gran pantalla. I és que els seus protagonistes són un capellà —el pare Lluís— d'idees progressistes, que lluita per canviar l'ordre de les coses, i tres xiques que són injustament represaliades pel franquisme. Amb ells conviuen una galeria de personatges de gran vivesa i profunditat humana, que conformen un emotiu testimoni de la vida d'aquells difícils anys. Una visió, doncs, diferent dels anys de la postguerra. Original, curiosa i, sobretot, molt acurada i ben escrita".

Joaquim Espinós estarà aquest 14 de febrer a la Biblioteca Municipal per a presentar el seu llibre, en un acte que estarà dirigit pel també escriptor Francesc Gisbert.