El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Joaquin Martí i Natalia Gurchekova guanyen la XIX Pujada al Montcabrer

Els tres primers classificats en categoria masculina

La prova es va organitzar el passat diumenge 23 de setembre. 

Sorpresa enguany en la pujada al Montcabrer. El dotze voltes guanydor de la prova, Emili Sellés, no ha aconseguit pujar al podi, que en aquesta XIX edició ha estat encapçalat per Joaquin Martí, corredor del Trivici Team.

Completant el podi en la modalitat masculina es troben Jose Antonio Mena, del Trail Villena, i a Alfonso de Moya, del Mobel Automenor. En categoria femenina no hi ha hagut sorpresa; Natalia Gurchekova del Marathon Crevillent ha sigut la guanyadora, seguida per Núria Orta del Soc-Run, i Davinia Cardona del Trail llutxent.

Per segon any, la cursa ha introduit una classificació paral·lela on s'inclouen únicament els participants locals. El guanyador d'aquest Campionat Local de Cursa de Muntanya Pujada al Montcabrer ha sigut Jorge Vicedo, seguit per Óscar Sanchis i Ion Eduard Lobodan. En dones la campiona ha sigut Núria Orta,
seguida per Montse Martínez i Jéssica Mataix.

Els organitzadors destaquen una nombrosa participació de corredores i corredors, qui a banda de superar el desnivell de 1.000 m han lluitat contra la inusual calor.

L'any que ve la cursa celebrarà la seua vintena edició, convertint-se en la prova de muntanya més antiga de la Comunitat Valenciana. Es preveuen novetats per a commemorar aquesta fita.