El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Joaquin Serrano, guanyador absolut del XI Màster 'Fernando Cano' de golf

També ha participat l'alcoiana Clara Pastor. 

El golfista alcoià Joaquin Serrano ha sigut el guanyador absolut de l'XI Màster 'Fernando Cano' Ropa hombre “Gant” 2020. A banda de guanyar el torneig, es va quedar només a 1 centímetre de clavar amb un únic colp en el clot 16, molt similar al prestigiós forat del TPC de Sawgrass en Miami amb forma d'illa. La pròxima cita per als jugadors del Club Golf Alcoi serà el 31 de novembre.

El camp de La Marquesa Golf a Rojales ha acollit el tradicional màster Fernando Cano Ropa Hombre “GANT”. El guanyador ha estat l'alcoià Joaquin Serrano, amb 33 punts. Un altre dels al·licients que ha oferit el Trofeu ha estat disputar el clot 16, par3 construït idèntic al famós par3 que es juga en el TPC de Sawgrass a Miami en forma d'illa al voltant d'un enorme llac i que tant d'espectacle ofereix cada any. El premi a la bola més a prop també l'ha guanyat Joaquin Serrano que des d'una distància de 120?m, ha aconseguit deixar la seua bola a un centímetre escàs del clot, amb el que d'haver-la embocat, haguera sigut recordat per ser el primer jugador que aconsegueix un “hole in one” en aquest clot acabat d'estrenar.

Quant als premis per Categories, el Torneig ha tingut diverses grans targetes. En l'Ordre de Mèrit de 1a va ser l'il·lícita Francisco Javier Duque el que amb 38 punts batia a la resta de rivals (fins a 5 jugadors van empatar en la 2a plaça), i en 2a categoria, va ser l'holandés Rudolf Niewenhuisen qui amb 40 punts feia el propi per davant del francés Michel Rodríguez i l'alcoiana Clara Pastor tots dos amb 39 punts. En finalitzar la competició es va dispensar un dinar entre jugadors i patrocinador, procedint a lliurament de premis i tradicional sorteig.