El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jon Ander Acarregui, graduat en el Campus d'Alcoi de la UPV, guanyador d'un concurs internacional de disseny industrial

Jon Ander al costat del seu disseny.

El Concurs Internacional de Disseny Industrial del Moble que organitza el Centre Tecnològic del Moble i la Fusta de la Regió de Múrcia (CETEM) ha celebrat la seua 23a edició.

La reinvenció d'un secreter ha permés a l'estudiant de la UPV Jon Ander Acarregui endur-se el primer premi d'entre els més de 40 projectes presentats al Concurs Internacional de Disseny Industrial del Moble organitzat a Múrcia.

El disseny de Jon Ander, premiat amb 3.000 euros, s'anomena 'Plier Bureau' i consisteix en una reinvenció del tradicional secreter per tal d'apropar el seu ús al públic jove. Aquest moble està pensat per a estalviar espai però sense perdre la funcionalitat, aportada pels calaixos, prestatgeria i llum incorporada.

Jon Ander és graduat pel Campus d'Alcoi de la UPV en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, i actualment cursa el Màster Universitari en Enginyeria del Disseny en el Campus de Vera de la UPV. Cal remarcar que la professora que va animar Jon Ander a participar en el concurs fou Amparo Jordá Vilaplana, del Departament d'Enginyeria Gràfica del Campus d'Alcoi.