El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Jordi Botella, Juli Cantó i Orfeo Soler ens porten 'Segària' fins a la Mostra de Teatre d'Alcoi

Sobre un poema dramàtic de Jordi Botella, amb la posada en escena d'Orfeo Soler, i la presència de Juli Cantó, ens arriba aquesta nova obra d'artistes alcoians.

Els autors han portat fins a l'IVAM-CADA d'Alcoi part de la seua última obra, Segària. "Sense més efectes especials que el propi cos i amb l'únic propòsit de despertar l'emoció en l'espectador".

"A l'extrem septentrional de la Marina Alta, Segària s'acara al mar amb els seus recers neolítics, murs defensius ibers i romans, estratges àrabs...". Entre el Maigmó i el cim de Segària, es concentra la història de les civilitzacions, un mestissatge de cultures "també de conflictes i supervivència", que ara arriba als nostres escenaris en forma d'espectacle líric

Sobre un poema dramàtic de Jordi Botella, amb la posada en escena d'Orfeo Soler, i la presència de Juli Cantó, ens arriba aquesta nova obra d'artistes alcoians. Parlem en els tres responsables perquè ens conten un poc més de Segària. Tot al vídeo.