El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jordi Martínez, portaveu del Grup Municipal Socialista: "L'interés del PP d'Alcoi no és treballar i estudiar els projectes, la seua intenció és criticar al PSOE"

Carrer la Llibertat, on es desenvoluparan part de les obres d'aquesta segona fase.
  • Martínez proposa els edils del PP que es presenten a les oposicios de tècnics municipals "perquè sembla que saben més que els enginyers"

El PSOE acusa al PP de criticar-los ara respecte al projecte de Els Clots, quan era públic des de gener.

El mes de gener passat es va anunciar i va publicar l'actuació de la segona fase del barri de Els Clots d'Alcoi (a prop del Collao), un projecte realitzat amb una subvenció de la Diputació i que amb 132.385 euros,  servirà per a millorar el clavegueram, els embornals, les voreres, l'asfaltat i l'accessibilitat dels carrers calles Pintor Laporta, Pare Vitòria i Llibertat.

Aquest projecte ideat pels tècnics municipals, ha sigut criticat pel Partit Popular quasi set mesos després de la seua publicació. Segos Jordi Martínez, ha passat tot l'hivern, els mesos de confinament, i no ha sigut fins ara que han vist en què consistia aquesta actuació.

Aquest moviment va ser anunciat el 16 de gener, tant a les xarxes socials com a la web municipal on es deixava tota la informació.

Jordi Martínez ha afirmat que "algun veí no conega el projecte és normal, però no és normal que el portaveu del Grup Municipal del PP no conega el projecte el que demostra el seu poc interés per conéixer l'activitat que es realitza a l'ajuntament. És curiós que durant tant de temps haja estat el projecte publicat i si tan malament ho veuen, no hagen dit res. El PP ens acusa de manca de transparència i ací podem veure que el seu interés no és treballar i estudiar els projectes, la seua intenció és criticar al PSOE i una vegada més als tècnics municipals, ja que amb les seues declaracions donen a entendre que no saben fer el seu treball i que amb eixa subvenció es podria haver actuat en tots els carrers"..

Martínez, amb clara ironia, convida als regidors del Partit Popular que es presente a les oposicions corresponents per a optar a entrar com a enginyers municipals per a realitzar ells els projectes, perquè pel que sembla saben més que els tècnics de l'ajuntament. Mentre isquen aquestes places el que podrien fer és llegir els projectes que es publiquen en el moment i no set mesos després"

Segons Martínez, ".han demostrat que no fan el seu treball quan correspon i que amb la condició d'atacar-nos utilitzen qualsevol argument, una vegada més ha sigut el tècnic, cosa que és habitual i que considere injust perquè per a mi l'ajuntament compta amb un personal tècnic excel·lent", explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Jordi Martínez.

“Els tècnics municipals van determinar que amb la subvenció es podia realitzar eixa intervenció. Una vegada més tenim un grup municipal que sap més que ningú. Jo no sóc tècnic però tinc tota la meua confiança depositada en aquestes persones i els done tot el meu suport. Si l'equip tècnic del Departament d'Obres ha determinat que es pot actuar en tres trams no el discutisc, com fa el PP. El que fem és dur a terme l'actuació en un barri que havia estat oblidat durant molts anys i tractar d'aconseguir més subvencions o fons propis per a realitzar una tercera fase en la resta de carrers”, ha conclòs, Martínez.