El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Jordi Martínez presenta la seua candidatura a dirigir el PSOE d'Alcoi

Jordi Martínez es presenta com a secretari general del PSPV a Alcoi
Està previst que aquesta setmana presente l'equip amb el qual es presenta a l'executiva local, que es triarà el 24 de març

És, de moment, l'única candidatura anunciada per a l'elecció de nova executiva local del partit, el pròxim 24 de març. Tot després que Toni Francés anunciara que no es presentava a la reelecció, després de 10 anys al capdavant del partit.

És, de moment, l'única candidatura anunciada per a l'elecció de nova executiva local del partit, el pròxim 24 de març. Està previst que aquesta mateixa setmana Jordi Martínez presente la seua candidatura a secretari general del partit, així com l'equip que proposa per a l'executiva local. Són els moviments necessaris després que Toni Francés anunciarà que no es presentava a la reelecció, després de 10 anys al capdavant del partit

Jordi Martínez és militant socialista en l'agrupació d'Alcoi des de la dècada dels 90, tot i que no forma part de l'actual executiva de Toni Francés i no té a hores d'ara responsabilitats orgàniques. Sí que té diferents responsabilitats institucionals, no sols com a regidor en el consistori alcoià (on és portaveu i porta les regidories d'obres i serveis, i medi ambient), sinó també com a vicepresident del Consorci de Residus.

Aquests moviments també ens avancen el que podem esperar de les llistes electorals per al pròxim 2019. El secretari general del partit en l'àmbit local no té per què ser el candidat a l'alcaldia, però en molts casos coincideix.