El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jordi Pla es reuneix amb la Cooperativa Agrícola de Cocentaina

Rafael Montava reunit amb Paco Payà i Jordi Pla a la seu de la Cooperativa Agrícola.

Jordi Pla ha valorat el paper de la Cooperativa Agrícola com “un motor essencial de Cocentaina” i ha mostrat obertament el suport de la seua candidatura a una de les empreses més antigues i importants de la vila comtal.

El candidat de Compromís s’ha entrevistat amb el president de la Cooperativa per traslladar-li les seues propostes en matèria agrícola i energètica.

A poc a poc, Compromís per Cocentaina va desvetlant el “Pla” que durà a terme si arriba al consistori municipal després de les eleccions del 28 de maig. En aquesta ocasió, s’ha reunit amb la Cooperativa Agrícola per fer-la partícip del seu projecte de crear un servei municipal de trituradores per a restes agrícoles amb el qual es pretén “evitar les cremes i el fum”, segons ha explicat Jordi Pla, regidor i candidat a l’Ajuntament de Cocentaina.

 

A més a més, Pla, acompanyat pel número dos de Compromís, Paco Payà, hi han “intercanviat impressions i idees sobre Cocentaina” amb Rafael Montava, president de la Cooperativa Agrícola i antic alcaldable pel PP. A més, han aprofitat la reunió per a parlar de l’altre gran projecte que el partit valencianista ha dissenyat per als contestans i contestanes: “la creació de comunitats energètiques locals i la instal·lació de plaques solars als edificis municipals amb l’objectiu d’abaixar el preu de la factura de la llum tant a famílies com a empreses i aconseguir, d’aquesta manera, un poble més sostenible”.