El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jordi Raül Verdú es jubila com a mestre de l'Orosia Silvestre amb un homenatge molt emotiu

Jordi Raül Verdú en l'homenatge

"Una de les coses que m'han ensenyat els alumnes és que sempre tens que estar en un constant reciclatge", afirma Jordi 

L'autor alcoià ha estat donant classes d'anglés a persones adultes durant aquests sis anys en l'escola d'adults Orosia Silvestre

El passat divendres dia 26 de juny, Jordi Raül Verdú va rebre un sentit homenatge per part dels alumnes del tercer curs d'anglés. "Va ser molt especial i més en estos temps que estem vivint, em vaig sentir molt estimat", comenta Jordi, qui ha estat durant sis anys en aquesta escola d'adults i, assegura, que el 28 d'abril s'haguera pogut jubilar, però va voler acabar el curs perque estava molt agust en la gent.

"Els alumnes del F.P.A. Orosia Silvestre no venien a perdre el temps, el que volien era tindre eixa il·lusió i la setmana següent tornar amb més ganes", diu Jordi. Una de les coses fonamentals per a ell era fer grup i, comenta, que han creat un gran ambient i que es consideren una família on hi ha molta confiança.

Jordi Raül Verdú ha estat donant classe uns 40 anys, però la seua carrera com a escriptor encara no ha acabat " tinc encàrrecs pendents des de fa cinc anys i també tinc iniciatives, amb la jubilació disposaré de més temps per poder durles a terme"

L'escriptor també ha donat un parell de consells a aquelles persones que estan inciant-se com escriptors "vivim una situació diglósica i és important recuperar paraules, frases fetes i tradicions i donar-ho a conèixer a les noves generacions". També ha parlat de l'ofici de professor i l'ha qualificat com el millor ofici del món. 

Durant la seua carrera, Jordi ha donant classe a l'extranger i li ha servit per a valorar més el que tenim "hem tingut la sort de nàixer ací, gràcies als viatges que he fet puc assaborir més la nostra terra".