El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jordi Reig exposa la importància que té gestionar bé les lesions de les persones esportistes en le tercera ponència

Ponència Jordi Reig

Reig ha estat la tercera ponència dins del pla formatiu impulsat des del Centre d’Esports sota el títol “Formadors 20.20”

El fisioterapeuta alcoià, Jordi Reig, va parlar de quines són les lesions més freqüents que les entrenadores i tècnics es poden trobar en les i els esportistes i, com actuar des de la prevenció, l’avaluació i la recuperació d’aquestes. Reig va aconseguir tornar a omplir la sala de conferències del Centre d’Esports en la tercera cita amb la formació, especialitzada en els entrenadors i realitzada des de la regidoria d’esports sota la iniciativa “Formadors 20.20”.

La conferència “De la Pista a la Clínica” tractava sobre les lesions. Una xerrada que va durar, aproximadament, dos hores i que és va celebrar en la vesprada del dilluns a la sala de conferències del Centre d’Esports.

El regidor d’esports, Miguel Juan Reig, destaca que “els tècnics han demostrat un gran acolliment d’aquestes conferències que mantindran la seus periodicitat mensual donant-li al pla la continuïtat necessària perquè resulte útil i productiu”.

Octavio Pérez va realitzar la primera conferència al mes de gener amb el titul “Haz de tu pasión, tu profesión”. En la segona trobada, al mes de febrer, la protagonista va ser Reme Egea amb una xerrada anomenada “Claus per augmentar el lideratge d’equips”, també amb molt bona acollida. 

Les jornades “Formadors 20.20” estan principalment destinades a les persones entrenadores de la ciutat que poden acudir de forma totalment gratuïta només confirmant la seua assistència al correu electrònic esports@alcoi.org.