El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jordi Sedano, portaveu de Ciutadans Alcoi: "Amb molt de retard, però ja toca" executar Alcoinnova

Jordi Sedano, portaveu de Ciutadans a Alcoi/AM
Després que el TSJ haja rebutjat l'últim recurs del consistori, des de Ciutadans consideren que no queden motius per a no posar en marxa el projecte

Així ho diu qui és ara portaveu de Ciutadans Alcoi, després de l'última sentència que rebutja un nou recurs de l'Ajuntament en contra de l'aprovació de l'ATE d'Alcoinnova. Sedano lamenta "que el projecte s'haja eternitzat en el temps", però reclama la seua execució com més prompte millor.

Tot després de l'última sentència que hem conegut just abans de tancar l'any 2017, i on es rebutja un nou recurs de l'Ajuntament contra l'aprovació del d'Actuació Territorial Estratègica. Jordi Sedano, com a portaveu de Ciutadans Alcoi, diu que "per tant, ja toca, amb molt de retard però toca. És el moment d'executar un projecte industrial i tecnològic referent, no sols per Alcoi i comarca sinó que, com reconeix la mateixa sentència, serà un projecte referent a la Comunitat Valenciana, amb una inversió que pot rondar els 80 milions d'euros i nombrosos llocs de treball".

En aquest sentit, Sedano fa referència explícitament al punt de la sentència on s'assegura que aquest projecte té un caràcter supramunicipal, "que genera un impacte ambiental, econòmic i social positiu". Ara diu que l'última paraula està en mà de la conselleria de Territori i Medi Ambient, i confia que el projecte s'execute com més prompte millor. Sedano diu que des de Ciutadans "lamentem profundament que aquest projecte tan important s'haja eternitzat en el temps, però ens alegrem que l'alcalde s'haja anunciat públicament que no recorrerà aquesta sentència". Recordem que en les anteriors ocasions en les quals el tribunal ha rebutjat recursos del consistori, des de l'Ajuntament s'ha descartat presentar nous recursos.