El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jordi Segura, regidor d'innovació d'Alcoi: "Utilitzarem les dades per a millorar la vida de les persones"

Saber arreplegar i interpretar les dades que tenim al nostre voltant és un camí per a millorar, per exemple, la productivitat en una indústria, o per a fer més eficient a l'administració. De tot açò es parlarà en el primer gran congrés de Ciutats Intel·ligents i Big Data que acull Alcoi aquest mes d'octubre.

Com ja els ha avançat ARAMULTIMÈDIA, Alcoi acull els pròxims 20 i 21 d'octubre el primer Congrés de Ciutat Intel·ligents i Big Data, amb les ponències de reconegudes personalitats com el murer Iñaki Berenguer; Jose Antonio Pinilla, d'Asseco Spain; o Andrés Torrubia, cofundador de l'Institut d'Intel·ligència Artificial. Durant dos dies es parlarà de com el tractament de les dades pot ajudar tant a l'empresa privada com a l'administració, a més d'afavorir una trobada d'empreses per a crear contactes.

Per a saber més, hem parlat en Jordi Segura, regidor d'innovació d'Alcoi, qui ens dona exemples de les aplicacions pràctiques que pot tindre per a una empresa o un ajuntament saber tractar les dades que té al seu voltant. Fins i tot ens avança el projecte municipal del kit ciutadà, un equip amb sensor que podran portar els alcoians i que permetrà arreplegar dades sobre contaminació de l'aire o acústica en diferents punts de la ciutat.

Encara ets a temps d'inscriure't en qualsevol de les sessions d'aquest congrés, d'assistència gratuïta.