El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Jordi Peidro guanyador del premi València i València Nova 2019

L'escriptor i dissenyador alcoià ha estat premiat en la categoria de Premi de Novel·la Gràfica pel seu treball "La Era de Acuario".

Jordi Peidro, escriptor i dissenyador alcoià, ha guanyat el Premi de Novel·la Gràfica dels Premis València i València Nova 2019. Amb una carrera de 35 anys en la qual ha escrit teatre, curtmetratges, ha il·lustrat novel·les, contes o llibres de text, ara, ha rebut aquest important guardó.

Aquest reconeixement l'ha rebut gràcies al seu treball "La Era de Acuario", una obra en la qual el jurat ha destacat que: "el desplegament narratiu i de recursos gràfics i compositius, assimilats des d'una òptica pròpia per al desenvolupament d'una història d'argument trepidant que sap barrejar l'exotisme amb l'aventura personal".

Gràcies a aquest premi, l'obra serà publicada amb l'editorial Andana, ja que les obres guanyadores seran publicades en la col·lecció "Estudis Universitaris" de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació, institució encarregada de donar aquests premis que en total han sigut 10 els premiats. L'acte en el qual es donaran els premis serà el pròxim 18 d'octubre al Centre del Carme de Cultura Contemporània.