El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jorge Hinojosa, director de la sèrie 'Insurrección': "El nostre objectiu és poder arribar a més gent i que el projecte estiga a l'altura"

Cartell de la sèrie

Es pretén fer una temporada amb 8 capítols, tot depen de com es desenvolupe la campanya. "Amb la plataforma verkami, volem que la gent s'involucre i el projecte puga estar a l'altura. La idea es poder rodar el primer capítol i intentar fer la temporada completa que compta amb 8 capítols. Tenim l'estructura feta i esperem que es puga fer realitat", afirma Jorge Hinojosa.

Aquest dilluns a l'Ajuntament d'Alcoi s'ha presentat la sèrie 'Insurreción' i la seua campanya per a recaudar fons. Jorge Hinojosa, director de la sèrie, Lorena Zamorano, regidora de Turisme i, Laura Francés, alumna i encarregada de les xarxes socials, han estat presents en l'acte

El director de cine, Jorge Hinojosa, ha llançat una campanya de micromecenatge per fer possible la seua darrera idea: ‘Insurrección’’. Es tracta d’una sèrie amb actors de primer nivell que ha sorgit del taller de cine ‘Estudi Casa del Pavo’. Hinojosa i el seu equip han iniciat una campanya de micromecenatge per tirar endavant el projecte. "Hi ha molta gent implicada i que creu en el projecte. La meua idea és que siga una galeria i una oportunitat per a tota la gent d'Alcoi". 

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, ha vullgut destacar la qualitat d'aquest projecte: "Té molt bona pinta. Els actors tenen una trajèctoria molt consolidada a nivell nacional. Il·lusiona que Jorge haja pogut traure d'aquest equip d'alumnes tota aquesta essència i un treball tan ben documentat."

Laura Francés, alumna i encarregada de les xarxes socials, ha afirmat el gran treball que hi ha darrere de tot el projecte: "No anem a oblidar mai com s'ha anat creant aquest projecte. Tot l'equip estava amb moltes ganes de poder dur-ho endavant. Tota la història está molt ben documentada, fins el mínim xicotet dubte té darrere una història i, com alumna, veig que s'han fet les coses molt bé".

Pel que fa a la recaptació de fons, es pot col.laborar a través de la plataforma verkami. El primer objectiu establit era arribar fins a 7.000€, i ho han aconseguit. "El Verkami son 40 dies i el passat dissabte vam aconseguir el primer objectiu. Portem 7.400€ i la idea es marcar-se un segon objectiu. Volem arribar als 8.500€, encara que tampoc volem ser ambiciosos i quedar-se curts. Hem d'anar poc a poc. Lo bó és que ens queda un mes de promoció per a que tota la gent que vullga participar puga fer-ho", comenta Hinojosa.

Quant a la sèrie, es preten fer una temporada amb 8 capítols, tot depen de com es desenvolupe la campanya. "Amb la plataforma verkami, volem que la gent s'involucre i el projecte puga estar a l'altura. La idea es poder rodar el primer capítol i intentar fer la temporada completa, que compta amb 8 capítols. Tenim l'estructura feta i esperem que es puga fer realitat", afirma Jorge Hinojosa.