El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jorge Molina, selecció

  • A banda de demanar la seua convocatòria per a la selecció (principalment per part de l'afició), Bordalás va qualificar el gol com a obra mestra del Cid Campeador; un jugador que ressorgeix sempre quan més falta fa.

Té esperit de juvenil, però en realitat té 37 anys. L'alcoià Molina viu la seua eterna joventut i es troba en un fantàstic estat de forma. Continua sent peça fonamental en el Getafe de Bordalàs de Primera Divisió i aquest cap de setmana ha marcat un gol estel.lar.


Jorge Molina té corda per a molts anys. Està que se n'ix i continua sent una peça fonamental en el seu equip. És el capità del Getafe, un equip de Primera divisió que ocupa a hores d'ara posició Champion en la Lliga. La seua capacitat golejadora i el seu lideratge és inqüestionable i ja fa temps que des de moltes veus diferents es reclama per a la Selecció espanyola.

Criat a la pedrera de l'Alcoyano, ha passat pel Gandia, Benidorm, Poli Ejido, Elx, Betis i Getafe, disputant partits en tercera, segona B, A i Primera Divisió, a més de la Copa de la UEFA.

Als 37 està vivint segurament els millors anys de la seua carrera, en part, per la influència motivadora de Pepe Bordalás, qui també va entrenar l'Alcoyano en la dècada dels 2.000

Molina és notícia pels dos gols que li va marcar al València aquest cap de setmana. Gols importants perquè resolen comptes pendents amb els valencianistes (l'any passat els blancs van eliminar els blaus del Getafe de Copa en unes semifinals molt 'brinques'). També perquè distancien als de Celades en la lluita per jugar la Champion l'any que ve (Getafe va tercer i València cinqué). I per últim, foren dos gols importants per la seua bellesa; especialment el segon en el qual deixa paralitzada mitja defensa valencianista en girar sobre ell mateix abans de xutar a gol.

El Cid Campeador

A banda de demanar la seua convocatòria per a la selecció (principalment per part de l'afició), Bordalás va qualificar el gol com a obra mestra del Cid Campeador; un jugador que ressorgeix sempre quan més falta fa.

Pel que fa a Molina, en roda de premsa posterior, va dir que "és un gol bonic que serví per a donar tranquil.litat a l'equip. És un 'xurro'. El va dedicar a la seua família, "que són els que estan amb mi cada dia. També l''afició que ha gaudit molt de l'espectacle".

Pel que fa a la selecció, Molina va dir que anar és una utopia, principalment perquè "ja té una edat".