El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jorge Molina torna a apadrinar el Campus de Futbol Ciutat d'Alcoi, el més longeu de la ciutat

Molina compareix aquest 13 de juny per a presentar el Campus.

La inscripció al campus està oberta, i es pot formalitzar omplint el següent formulari on-line.

19 edicions, com el dorsal de Jorge Molina al Getafe i el Betis, compleix enguany el campus de Futbol Ciutat d'Alcoi, el més antic de la nostra ciutat i un dels més veterans de tota Espanya. Entre l'1 i el 6 de juliol, les futures promeses del futbol tindran l'oportunitat d'entrenar amb el màxim exponent del futbol alcoià, qui tindrà la col·laboració del seu inseparable company i també futbolista Juli.

Molina ha participat en totes les edicions del campus en companyia d'un altre nom il·lustre de l'esport alcoià, Pepe Aroca. Tots dos, amb la resta de l'equip tècnic, s'encarregaran d'instruir durant una setmana a un bon nombre de jugadors d'entre 4 i 15 anys. Les inscripcions encara es troben obertes i es poden formalitzar de manera on-line en quatre modalitats diferents (pensió completa, mitja pensió, modalitat matinal i vespertina).

"El tracte proper amb els xavals és fonamental. Durant els 6 dies del campus compartim molt amb ells, i al final de la setmana tots han perdut la vergonya respecte a nosaltres i aconseguim establir una gran complicitat" reconeix Molina. Per la seua banda, Juli fa valdre l'"autonomia" que reben per part d'Aroca, qui és el responsable de coordinar el Campus. Respecte a les novetats per a l'edició d'enguany, Aroca reconeix que implantaran variacions en el programa d'activitats, ja que molts participants repeteixen respecte a l'any passat i això els "obliga a reinventar-se".

Els entrenaments es portaran a terme a les instal·lacions del poliesportiu Francisco Laporta i el Camp Municipal del Collao. A més, els inscrits en la modalitat de mitja i pensió completa passen part de la setmana en el col·legi major Ovidi Montllor.

Tota la informació del Campus a la següent pàgina web.