El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jorge Moltó, jugador de l'Alcoyano: "tenim jugadors molt competitius i professionals i la nostra mentalitat està 100% enfocada al play off"

Jorge Moltó diu que "sempre hem estat un punt damunt de la resta d'equips de la categoria i no tinc cap dubte de que l'equip arribarà en perfectes condicions"

El jugador alcoià ha participat en 21 de les 27 jornades disputades, en la gran majoria ha entrat des de la banqueta i ha funcionat a la perfecció com a revulsiu

Jorge Moltó és un jugador prou conegut a Alcoi, ja que ha estat jugant a la base de l'Alcoyano durant molts anys. En 19 anys va debutar a la Tercera Divisió amb el Bunyol i, a l'any següent, va fitxar per l'Atzeneta. Enguany ha tornat a vestir els colors del Deportivo i. afirma, que quan se'n va anar ja estava pensant en que puguera arribar el moment de tornar.

"Sempre hem estat un punt per damunt de la resta d'equips de la categoria i no tinc cap dubte de que l'equip arribarà en perfectes condicions", comenta Moltó. L'equip es troba en una situació atípica, ja que poques voltes han entrenat a principis de juliol i amb l'exigència que estan fent-ho, "es nota la calor, però intentem aguantar-ho"

El futbolista alcoià assegura que tenen jugadors molt professionals i competitius i tenen la mentalitat 100% enfocada en el play off. Encara que l'Alcoyano parteix en certa avantatge, ja que li valen 2 dels 3 resultats possibles, Moltó li resta importància "tenim un gran equip i ho hem demostrat, només tenim que ser nosaltres i estar en les millors condicions"

"La nostra afició es la millor de Tercera Divisió i s'ha demostrat, el no tindre'ls serà un handicap per a nosaltres", assegura Jorge. Sanitat va donar llum verda a l'entrada d'aficionats al camp, però la Federació Valenciana, finalment, va a seguir les instruccions de la RFEF en el respectiu protocol sanitari i no deixarà entrar al públic als terrenys de joc. 

Per últim, ha vullgut deixar un missatge a l'afició: "Estem amb la mentalitat de que anem a pujar a 2B i junts aconseguirem l'objectiu".