El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jorge Rodríguez anuncia l’execució d’obres per a la nova estació d’autobusos d’Ontinyent

Jorge Rodríguez, Sayo Gandia i Joan Sanchis a la presentació del pla.
  • L'adequació de l’espai en desús situat entre el Centre de Salut de Sant Rafel i el Centre de Dia de Malalts d’Alzheimer, les reparacions del sostre del trinquet i la Cúpula de Benarrai ja s'han dut a terme.

La nova terminal, junt a la reforma del velòdrom i un pla de millora dels parcs públics formen part de la Fase II del programa Tornem Junts.

L’Ajuntament d’Ontinyent va a iniciar la Fase II del programa d’Obres i Serveis “Tornem Junts”, impulsat per reactivar l’economia local front als efectes de la Covid-19. Aquesta segona fase presentada per l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, inclourà l’execució de les obres la nova estació d’autobusos, la reforma del velòdrom o un pla de millora dels parcs públics, arribant-se a la xifra de 41 obres i 989.058’76 euros d’inversió des de la posada en marxa del pla.

L’alcalde d’Ontinyent, qui a la presentació del pla compareixia acompanyat dels regidors Joan Sanchis (Territori) i Sayo Gandia (Parcs i Jardins i Sostenibilitat), destacava que estes actuacions permeten “millorar la ciutat i donar suport a les empreses de la construcció i vinculades, així com als professionals de l’arquitectura i enginyeria”.

Fins al moment s’han executat més de 800.000 euros d’inversió en 38 actuacions ja dutes a terme. Entre elles s’han realitzat algunes millores urbanes, com els 150.000 euros que s’han invertit en pavimentació asfàltica a la ciutat; millores a les instal·lacions esportives i educatives, i altres als Parcs, Jardins i zones verdes.

Entre les noves inversions destaquen les relacionades amb la nova estació d’autobusos de la ciutat al recinte firal. En concret, s’han destinat ja 5.000 euros al projecte de dotació d’un espai amb marquesina, que s’executarà amb una partida de 48.000 euros. Esta intervenció anirà aparellada a altra inclosa dins del pla, que destinarà 27.000 euros a pavimentació, i una de 10.000 euros per a mobiliari.

Seran prop de 200.000 euros a executar abans de final d’any per arribar al milió d'euros i Jorge Rodríguez destacava que un dels motius principals del pla era “reactivar l’economia i paliar els efectes d’esta crisi”. L’alcalde de la ciutat explicava que des de l’Ajuntament no s’anaven a quedar “creuats de braços”.