El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jorge Rodriguez torna a Ontinyent aclamat pels més pròxims

En llibertat amb càrrecs

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha tornat aquest divendres a la seua localitat. I ho ha fet aclamat pels seus companys de partit i pels seus veïns més pròxims. En declaracions al Periòdic d'Ontinyent ha assegurat que és “totalment innocent”.

Rodríguez i la seua mà dreta, Ricard Gallego, estan en llibertat amb càrrecs i hauran de comparèixer davant la Justícia en les pròximes setmanes. Dimecres eren detinguts per un presumpte cas de corrupció en la contractació de personal en Divalterra, empresa que depén de la Diputació de València. Recordem que Rodríguez és, a més d'alcalde d'Ontinyent, president de la Diputació.

Després dels pertinents escorcolls a sa casa, a l'Ajuntament i Diputació, i després de passar una nit al calabós, fou alliberat.

Aquest divendres ha tornat a Ontinyent entre abraçades i aclamacions dels seus amics, familiars i companys socialistes.

El mateix president de la Generalitat, Ximo Puig, ha demanat aquest divendres paciència i tranquil·litat i ha qualificat Rodríguez de persona molt honrada.

L'alcalde d'Ontinyent ha declarat al Periòdic d'Ontinyent que ha passat uns dies molts complexos i que “encara no sé per què m'han detingut, perquè sóc totalment innocent”.

Per últim, la Secretària General del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha mostrat el “suport total, absolut i incondicional” dels socialistes d’Ontinyent a l’alcalde, Jorge Rodríguez, i la resta dels companys “que van estar detinguts el passat dimecres enmig d’un dispositiu desproporcionat i innecessari” per a ser posats en llibertat l'endemà sense cap mesura cautelar.

Torró ha agraït “les mostres de suport constants i absolutament emocionants cap al nostre alcalde” i ha lamentat “l’alarma generada en la societat i al si del PSPV-PSOE per un dispositiu inaudit per a acusacions com les que s’han fet”.