El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jorge Rodríguez vol repetir alcaldia d'Ontinyent amb mescla d'un equip renovat i experimentat

Els candidats /AM
Rebeca Torró serà la número 2 i el llistat inclou persones vinculades a les associacions ontinyentines

Jorge Rodríguez té la ferma intenció de repetir com a alcalde d'Ontinyent I per això es torna a presentar, aquesta vegada amb un equip que mescla l'experiència -amb Rebeca Torró com a número 2- i cares noves; totes elles relacionades amb entitats socials de la població. Dijous, l'assemblea aprovava la llista amb què volen reeditar el triomf el pròxim mes de maig. Joan Sanchís, Virtuts Gonzàlez i Manolo Cuesta ocupen els llocs principals en la graella d'eixida.

Jorge Rodríguez té la ferma intenció de repetir com a alcalde d'Ontinyent I per això es torna a presentar, aquesta vegada amb un equip que mescla l'experiència -amb Rebeca Torró com a número 2- i cares noves; totes elles relacionades amb entitats socials de la població. Dijous, l'assemblea aprovava la llista amb què volen reeditar el triomf el pròxim mes de maig. Joan Sanchís, Virtuts Gonzàlez i Manolo Cuesta ocupen els llocs principals en la graella d'eixida.

Jorge Rodríguez espera "obtenir una victòria àmpla en les eleccions de maig que li permeta continuar amb la modernització d'Ontinyent. Es tracta d'una llista que combina renovació i continuïtat, i en la qual s'observa una notable presència de referents socials i de partit.

Rodríguez sosté que  és la candidatura que més s'assembla a la societat d'Ontinyent i l'alcalde ha estat capaç d'aglutinar a persones de diferents sensibilitats en un projecte de Ciutat.

La nova llista, que per primera vegada és paritària en tots els trams, manté gran part de l'equip de l'Alcalde Jorge Rodríguez aquests últims anys. Rebeca Torró ocupa el número dos, seguida de Joan Sanchis, Virtuts González i Manolo Cuesta. A partir del sisè lloc, la candidatura, en la qual no estan els actuals regidors José Antonio Calabuig Oviedo i José María Hoyos, presenta importants novetats com són la presència de Tudi Guillén, presidenta de Creu Roja, en el sisè lloc; de Pablo Úbeda, secretari general del PSPV-PSOE i graduat en Relacions Laborals, i la incorporació en el vuitè i novè lloc de la doctora del Centre de Salut del Barranquet Matilde Francés i del professor i director dels Juniors de Sant Josep, Óscar Borrell. En el desè lloc apareix Sayo Gandia, empresària i coordinadora del Festival de Circ i Teatre, que ja va ser regidor en el període 2007-2011, mentre que per a ocupar el lloc que marca la majoria absoluta, Jorge Rodríguez ha pensat en l'advocat i especialista en Internacionalització d'empreses Jaime Peris.

La directora del Col.legi Bonavista, Patri Folgueras, ocupa el dotzè lloc i Alejandro Borrell, graduat en ADE, apareix en el tretzè, seguit per l'estudiant de Ciències Polítiques, Katty Ushiña, d'ascendència equatoriana. El catedràtic i membre del consell d'administració de Caixa Ontinyent, José Pla Barber, ha volgut recolzar amb la seua presència la candidatura de Jorge Rodríguez en el lloc quinzè de la candidatura, que la completen María Egenia Gramage, José Luis Giner, Maria Àngels Mora, Rafael Alonso, Ana María Mengual i Josep Gandia. Els suplents són María Cortés i Francisco Guerra.