El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada de convivència organitzada per l'Associació comarcal Somriures

Jornada de convivència organitzada per l'Associació comarcal Somriures / Associació Somriures
La cita tindrà lloc el pròxim 17 de juny a les 11.00 hores al parc de 'Paquito el Chocolotero' de Cocentaina

Ja fa un any des que es va reunir l'Associació Somriures junt amb una nombrosa representació d'alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores al Centre Social de Cocentaina, i ara han organitzat una trobada de convivència el pròxim 17 de juny a les 11.00

Està tot preparat per a la jornada de convivència a Cocentaina, organitzada per l'associació Somriures i per a tots els socis i sòcies, familiars i coneguts.

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 17 de juny a les 11.00 hores al parc de 'Paquito el Chocolotero' de Cocentaina i l'objectiu principal és passar una estona agradable, compartint experiències i coneixen-se un poc millor.

La idea es anar passejant pel Passeig, pels carrers del Raval i visitar el Palau Comtal. Després, al voltant de les 13.00 hores, s'acudirà al Centre Social Real Blanc per a dinar i compartir, les inquietuds relacionades amb l'objectiu principal de l'associació que són, reivindicar i buscar els recursos necessaris perquè els joves amb diversitat funcional de les comarques de l'Alcoià i El Comtat puguen tindre una vida digna, més autònoma i més feliç una vegada acabada l'etapa escolar.