El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada de debat amb experts europeus en AIJU d’Ibi sobre el disseny d'àrees de joc

Jornada de debat amb experts europeus en AIJU d’Ibi sobre el disseny d'àrees de joc / AIJU
S’estima que seran al volta'n de 100 persones

El pròxim 15 de febrer tindrà lloc una jornada de debat dels experts europeus en AIJU d’Ibi sobre el disseny d'àrees de joc.

Experts europeus debatran el pròxim 15 de febrer sobre la seguretat per a les àrees de joc, en les instal·lacions de l'Institut Tecnològic- AIJU en Ibi.

La Jornada s’emmarca dins del títol “Present i futur en el disseny d'àrees de joc més segures i desafiadors” en la qual s’estima que assistiran unes 100 persones i s’enfocarà dins dels resultats del Projecte Europeu Saferplay, sent el seu objectiu, la creació d'una plataforma en línia amb els últims coneixements i avanços en matèria de seguretat, disseny, instal·lació i manteniment d'àrees de joc segures.

Durant aquesta trobada, ponents de diferents organitzacions europees exposaran la seua particular visió sobre la creació d'un projecte d'àrea de joc estudiant tot el seu procés de vida útil. Des que apareix la idea, el desenvolupament, la posada a punt i posterior manteniment, així com l'ús de noves tecnologies com a mètode d'aprenentatge.

La jornada comptarà amb diverses ponències que començaran amb el títol “Risc i joc. Per què és important prendre riscos durant el joc?” de Nicola Butler, Play England Regne Unit, seguida de “El procés de disseny en les àrees de joc. El concepte “ Child in the city” de Mirjana Petrik de la Facultat d'arquitectura de la Universitat de Praga (República Txeca).