El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada de la ‘Manco’ per a mostrar els beneficis de l’FP Dual als empresaris

Els Salesians Joan XXIII, un centre on s'imparteix FP

Es pot accedir a la jornada a través d'aquest enllaç.

Aquest dimecres 16 de juny, la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat organitza la jornada en línia i gratuïta ‘FP Dual, una opció de futur’. Va dirigida a les empreses de les nostres comarques per mostrar els beneficis de la Formació professional dual.

Es pot accedir a la jornada a través d'aquest enllaç. No cal inscripció prèvia, es podrà accedir  el dia i l’hora indicats o directament des de l’aplicació Zoom amb l’ID de reunió 833 3858 7927 i la clau d’accés 7vVuHV. Començarà a les 18 h.

L’objectiu és que les empreses participen de la formació de l’alumnat juntament amb els centres educatius, facilitant així la disponibilitat de professionals qualificats en els perfils més demandats a cada territori.

La jornada començarà amb l’obertura a càrrec de Manuel Gomicia, director general d’FP. Després, diferents professionals relacionats amb FP explicaran en detall què és l’FP Dual i quins són els seus objectius, com es pot implementar a les empreses i quins són els beneficis de fer-ho. A continuació, es tractarà un cas pràctic en què els protagonistes compartiran la seua experiència amb l’FP Dual, tant des del punt de vista de l’empresa com des del punt de vista d’estudiants.

Una vegada exposades aquestes qüestions, s’obrira un torn obert de paraula perquè els assistents puguen fer qualsevol consulta que els haja sorgit. La cloenda de la jornada estarà a càrrec de la Mancomunitat.