El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada de portes obertes dels Serveis Socials d'Alcoi aquest 21 de febrer

Toni Francés i Aroa Mira en roda de premsa.

L'horari d'atenció a les visites serà demà 21 de febrer de 10.30 a 12.30 hores en una de les tres unitats de treball social (UTS) de l'Ajuntament d'Alcoi, la que està ubicada en el carrer Camí. 40.

La Unitat de Treball Social del Camí. 40 obri les seues portes demà 21 de febrer per tal de donar a conéixer el funcionament de l'àrea de Benestar Social d'Alcoi. La ciutat s'adhereix a la campanya #LAQUARTAPOTA, posada en marxa des del govern autonòmic, i amb què fer valdre els Serveis Socials com a 'pilar fonamental' de l'estat del benestar.

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha remarcat en roda de premsa el "camí ascendent" que han seguit les polítiques socials en la ciutat, sent l'àrea de l'administració local que més ha crescut durant els darrers 4 anys. El primer edil ha al·ludit a l'increment de 26 treballadors en aquesta àrea durant les dues últimes legislatures, així com a l'augment en un 63% de la inversió als serveis socials municipals per part de la Generalitat Valenciana des de 2015.

També ha recordat l'alcalde que "Alcoi és actualment una de les ciutats alacantines de més de 20.000 habitants amb menor índex de famílies en risc d'exclusió social", deixant enrere així la "crisi social" en què estava immersa la ciutat quan els socialistes van accedir al poder. Francés ha estat acompanyat per l'actual regidora de Benestar Social, Aroa Mira, la qual recordem que deixara el seu càrrec a partir de la pròxima legislatura amb la intenció de fer el salt a les Corts valencianes.

L'Ajuntament ha convidat formalment a diferents col·lectius de la ciutat a la jornada de portes obertes, com són els centres de majors, els integrants de les aules de la tercera edat, els caps de departament de l'Ajuntament, membres de les associacions de veïns, grups polítics, així com representants del Síndic de Greuges, que estaran en Alcoi aquest mateix dia celebrant un encontre.