El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada de portes obertes per a conéixer la Societat protectora d'animals i plantes d'Alcoi

Activitat organitzada per la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi / Xarxes socials

La Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi està ubicada en la carretera Alcoi – Banyeres, s/n (AnticMolí Payà)

El 20 d'octubre a partir de les 10.30 h la Societat protectora d'animals i plantes d'Alcoi ha organitzat una jornada de portes obertes per a donar a conéixer la seua activitat. Durant la jornada es presentarà el calendari solidari 2020 “12 mirades a l’abandonament”, tindrà lloc una exhibició d'Agility, així com un taller per a superar la por als gossos.

El taller per a superar la por als gossos serà a partir de les 10.30 h, impartit pel psicòleg i voluntari Vicent Beneyto. Posteriorment, a partir de les 11 h serà el torn d'una xerrada sobre el que s'ha de tenir en compte a l'hora d'adoptar un gat, a càrrec de Maria José Blanquer, de la clínica Vetersalud. A les 11.30 h serà el torn de l'esmorzar popular, amb la presentació del calendari 2020 "12 mirades a l'abandonament", amb la col·laboració de 12 fotògrafs, cadascun dels quals ha posat la seua pròpia visió sobre l'abandó d'animals.

A partir de les 12 h tindrà lloc un taller sobre alimentació sostenible sense maltractament animal, a càrrec de Mónica Castillo (nutricionista) i Joan Vidal (Gerent de Menja't la vida). Mitja hora més tard hi haurà una sessió de conta contes a càrrec de Silvia Colomer, i per última una exhibició d'Agility a càrrec de la Center K9 d'Elx.