El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada d'urbanisme sostenible i polígons industrials a càrrec d'Alcoi Industrial

La sessió tindrà lloc a la sala Àgora

El tancament de la jornada vindrà a càrrec de Blanca Marín Ferreiro, secretaria Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç.

L'Associació Llegat Històric Industrial de la Ciutat d'Alcoi (LHIA) ha organitzat per al dijous 31 de gener la jornada “Urbanisme Sostenible i Polígons Industrials”, que tindrà lloc a la sala Àgora a les 17 h.

L'acte estarà dividit en tres sessions. La primera, 'Reptes de Sòl Industrial per a Alcoi', comptarà amb la intervenció del regidor de territori, Manolo Gomicia. La segona s'anomena 'Urbanisme Sostenible. El llibre ONU Hàbitat', i estarà impartida per Javier Poyatos Sebastián, Director del Departament de Composició Arquitectònica de la Universitat Politècnica de València. L'última s'anomena 'Oportunitats urbanístiques de la nova legislació', amb la participació de Diego Romá Bohorques, gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL). El tancament de la jornada vindrà a càrrec de Blanca Marín Ferreiro, secretaria Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç.