El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada formativa per planificar l'assistència a una fira amb èxit

Cartell de la jornada

"Els 10 manaments per a tindre èxit en una fira". Així es titola el curs que ha programat per al 17 d'abril FEDAC, Da Vinci Business School, el CEEI, la Cambra de Comerç i Caixa Popular. Un seguit de recomanacions perquè els empresaris rendibilitzen la seua assistència als certàmens nacionals i internacionals.

L'Acadèmia Da Vinci Business School ha organitzat una jornada gratuïta per al pròxim 17 d'abril que impartirà José Ramón Gonzálvez, i en la qual s'explicaran les claus per a rendibilitzar la presència de les empreses en els certàmens.

També s'analitzaran els errors que cometen les firmes i es proposaran solucions corregibles amb una planificació correcta.

El ponent triat per a l'ocasió ha desenvolupat una metodologia pròpia, amb la intenció d'acostar el seu coneixement pràctic a les pime de les nostres comarques i poder oferir solucions reals als desafiaments que una fira representa per a les nostres organitzacions.

És una jornada ideal per a empreses que acudeixen amb regularitat a fires professionals amb la idea de millorar i professionalitzar l'impacte que les empreses tenen en aquestes. També per a signatures que tenen pensat iniciar la seua presència en fires.

Les persones interessades poden reservar la seua plaça en el correu silvia@davincibs.com 

La jornada tindrà lloc en el CEEI-Alcoi | Plaza Emilio Sala a les 9 del matí.

 


José Ramón Gonzálvez és especialista en Màrqueting i Model de Negoci per a desenvolupar nous mercats. És mentor i Business Advisor en projectes empresarials.