El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada i tast a la Cambra de Comerç d’Alcoi per promoure el consum d’aigua de l’aixeta

La Cambra de Comerç d’Alcoi acull una jornada per promoure que l’aigua de l’aixeta és bona per al consum, és “segura i de confiança”. Aquesta jornada se celebra el 22 de juny a les 9:30 h a la cambra alcoiana.

Mireia Mollà, consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural i Transició*Ecològica, ha confirmat la seua assistència i obrirà la jornada amb Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç. La inscripció està oberta i es pot formalitzar en línia en aquest enllaç.

A més de la consellera, participaran com a ponents, Celsa Monrós. Directora general del Canvi Climàtic i David Ribes. Gerent-Responsable de Qualitat de l'Aigua i Laboratoris de Hidraqua, S. a.

La jornada inclourà sessions magistrals. A més els assistents podran investigar i aprofundir en les característiques pròpies de diferents aigües a través d'un tast cec d'aigües. Una experiència pràctica en la qual es compararà l'aigua d'Alcoi amb altres aigües envasades i altres de diferents orígens i tractaments, amb la finalitat de conéixer i diferenciar les seues qualitats. Es presentaran diferents tipus d'aigües envasades, potables, de dessaladora i altres orígens.

La jornada pretén informar sobre les bondats de l'aigua de l'aixeta, totalment apta per al consum humà. Conéixer els matisos que fan identificable i distingible l'aigua, en funció de la seua procedència és fonamental per a diferenciar les característiques organolèptiques de l'aigua.