El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada informativa sobre ajudes i subvencions per a habitatge

A més, qualsevol persona pot sol·licitar informació acudint a l’oficina Xaloc de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat en Alcoi, ubicada a l’edifici Àgora, en horari de 8 h a 15 h de dilluns a divendres i els dimarts i dijous també de 17 h a 20 h

L'espai Àgora acull el pròxim 18 de gener a les 17:30h per a professionals dels sector de l'habitatge i a les 19h per a la ciutadanía en general, una jornada informativa sobre ajudes i subvencions en matèria d'habitatge. L'esdeveniment està organitzat per l'oficina Xaloc de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat.

El pròxim dimarts 18 de gener tindrà lloc la jornada Ajudes i subvencions en matèria d’habitatge 2022 organitzada per l’oficina Xaloc de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. La sessió informativa es celebrarà a l’espai Àgora, en Alcoi, de vesprada, i es dividirà en dos blocs: un adreçat a professionals i un per a la ciutadania en general.

L’oficina Xaloc s’encarrega d’informar i prestar assessorament per a dur a terme els tràmits de sol·licitud d’ajudes i subvencions, així com de prestar suport tècnic per a la promoció d’habitatges de protecció oficial, informar a persones propietàries i inquilines sobre l’adequat ús, manteniment i conservació d’habitatges, difondre les implicacions del dret a l’habitatge o fomentar i acompanyar les rehabilitacions d’edificis.

 

AJUDES PER A PROFESSIONALS DEL SECTOR DE L’HABITATGE

Esta reunió s’adreça a professionals del sector de l’habitatge, plantejat per a professionals vinculats a l’arquitectura, la construcció o l’administració de finques, així com per a entitats públiques, entre altres. L’objectiu és donar a conèixer les funcions de l’oficina Xaloc de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i establir vies de col·laboració amb la resta d’agents del sector de l’habitatge a les comarques.

La reunió serà a les 17:30h i les persones interessades a assistir a aquesta convocatòria s’han d’inscriure amb antelació mitjançant un formulari en línia.

 

AJUDES PER A LA CIUTADANÍA

Enguany s’espera que es publiquen ajudes a la rehabilitació d’edificis i la reforma d’interiors, així com subvencions per al pagament del lloguer, la realització de la inspecció d’edificis, les millores en accessibilitat o la sostenibilitat, entre altres. L’assistència és lliure fins a completar aforament.

La reunió serà a les 19h. En aquest apartat es proporcionarà informació sobre la previsió de subvencions en matèria d’habitatge per a 2022 que començaran a estar disponibles en breu.

 

 

A més d’assistir a la jornada, qualsevol persona pot sol·licitar informació acudint a l’oficina Xaloc de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat en Alcoi, ubicada a l’edifici Àgora, en horari de 8 h a 15 h de dilluns a divendres i els dimarts i dijous també de 17 h a 20 h, i també de forma itinerant dos dilluns al mes a la Casa de la Joventut de Banyeres de Mariola, dos di-marts al mes a l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament de Cocentaina i dos dimecres al mes a la sala de reunions de l’Ajuntament de Muro, en horari de matí, en el 965549354 o escrivint a xaloc@lamancomunitat.org.