El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada informativa sobre els usos de la colònia d'Aviació a l'Àgora d'Alcoi

Jornada informativa sobre els usos de la colònia d'Aviació a l'Àgora d'Alcoi / Ajunt. Alcoi
Tindrà lloc el 4 de maig, entre les 18.30 i les 20.30 h

Divendres dia 4 de maig tindrà joc una jornada informativa sobre els usos de la colònia d'Aviació a l'Àgora d'Alcoi entre les 18.30 i les 20.30 h

: L'Ágora d'Alcoi acollirà una reunió informativa sobre els usos de la colònia d'Aviació entre les 18.30 i les 20.30 h del dia 4 de maig.

En aquesta reunió es parlarà de les propostes del seu ús que s'han rebut en diferentsencontres on han participat residents de la Colònia d’Aviació, veïns de Santa Rosa/La Mistera i Els Clots, membres del Consell Local de la Infància i l’Adolescència (CLIA), i entitats culturals i esportives. Aquestes es sotmetran, a un procés de viabilitat compta'n amb la presència de l’alcalde Toni Francés, de la regidora de Democràcia Participativa, Maria Baca, i del regidor de Territori i Ciutat Intel·ligent, Manolo Gomicia.

A més s'espera que estiga present un tècnic municipal i l’historiador Gabriel Guillem, que efectuarà una succinta presentació fotogràfica del context històric de la Colònia.

La regidora de Democràcia Participativa, María Baca, afirma que "el procés de consulta va començar amb una assemblea-taller amb els residents de la Colònia d’Aviació, on es van recollir les seues preocupacions, necessitats i propostes. El resultat d’eixe taller ens va donar un marc perquè les propostes de les associacions veïnals, socials, culturals, esportives i de la joventut, no generaren futurs conflictes de convivència. Ara, a falta que el Servei Tècnic de l’Ajuntament faça les oportunes matisacions, les iniciatives rebudes permetran orientar l’espai de la Colònia envers un ús dotacional, moderat, no invasiu, i respectuós amb l’entorn i els seus habitants".