El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada molt intensa durant el primer dia del Trofeu Filaes

Des de primera hora del matí la gent ha anat omplint el Poliesportiu Francisco Laporta, i malgrat que finalment la pluja ha començat a caure des de migdia, les competicions de la vesprada han aconseguit que les grades dels dos pavellons del poliesportiu s'ompliren d'espectadors.

Ja ha finalitzat el primer dia del Trofeu Filaes, i el temps no ha acompanyat per a moltes de les modalitats que anaven a fer-se durant aquests "jocs festers", com pàdel o ciclisme BTT que s'han tingut que suspendre. No obstant això, la gent té ganes de festes, i s'ha notat amb l'ambient viscut a les instal·lacions del poliesportiu, i és que durant tot el dia, i sobretot, als partits de futbol sala senior, les grades dels dos pavellons estaven de gom a gom. Demà es jugaran les semifinals i finals, entre les filaes, Llana, Vascos, Almogàvars, Abencerrajes, Realistes, Ligeros, Marrakesch i Creuats. 

Per altra banda, demà també jugaran la final de bàsquet el Cids i els Navarros. I en la modalitat de raspall, finalment han quedat en primera posició els Alcodianos, seguits pels Gusmans, i en tercera posició els Benimerins

Demà segur que el temps no impedeix que la gent es quede a casa, i l'ambient fester i esportiu continuarà al Poliesportiu Francisco Laporta.