El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornades de debat sobre ‘Expedient Trillo: les mentides del Yak-42’ El Fill Adoptiu que Alcoi no mereix

Jornades de debat sobre ‘Expedient Trillo: les mentides del Yak-42’ El Fill Adoptiu que Alcoi no mereix
La cita serà el dia 3 de març al Centre Ovidi Montllor a partir de les 10.30 h

El Centre Ovidi Montllor acollirà el dia 3 de març unes jornades de debat sobre ‘Expedient Trillo: les mentides del Yak-42’ El Fill Adoptiu que Alcoi no mereix, organitzades per Guanyar Alcoi

Guanyar Alcoi ha organitzat unes jornades de debat, anomenades 'Expedient Trillo: les mentides del Yak-42' amb l’objectiu de conscienciar, informar i generar debat sobre la gestió de l'exministre Federico Trillo que va causar la mort de 62 militars espanyols.

Aquestes jornades es duran a terme el pròxim dia 3 de març en el Centre Ovidi Montllor a partir de les 10.30 h amb la presentació i explicació de l'experiència institucional de l'intent de retirada del títol de Fill Adoptiu a Federico Trillo, vist que des de l'any 2000 que tinguera aquests títol honorífic concedit per l’Alcalde socialista Josep Sanus ja hi han sigut dos intents fallits de retirar-li-el.

Seguidament hi haurà una ponència de Paco Cardona, pare del sergent Francisco Cardona Gil, un dels 62 militars espanyols morts en 2003 en la tragèdia del Yak-42 i vicepresident de l’Associació de Víctimes del Yak-42. A continuació es farà una pausa i a les 12.00 h parlarà, Juan Antonio Delgado Ramos, guàrdia civil i diputat de Podemos al Congrés.

45 minuts després, ho farà Luis Gonzalo Segura, extinent de l'Exèrcit de Terra, expulsat de les Forces Armades per denunciar corrupció en la cúpula de l'exèrcit i autor del llibre 'El libro negro del Ejército Español'.

I a partir de les 13.30 h començarà el debat obert que finalitzarà a les 14.00 h