El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornades especials per a inaugurar la nova pista d'skateboard a Alcoi

Jornades especials per a inaugurar la nova pista d'skateboard a Alcoi / ajuntamen d'Alcoi
Els dies 26 i 27 de gener a la vesprada hi han preparades activitats especials amb música, monitors i consells

Ja s'ha finalitzat la nova pista d'skateboard a Alcoi i l'Ajuntament ha preparat dos jornades especials, divendres i dissabte, 26 i 27 a la vesprada amb música, monitors i consells.

El nou skatepark d'Alcoi està ubicat a la zona enjardinada del riu Riquer, enfront del col·legi Santa Ana i sota l’edifici del CCJ. Els amants del skateboard podran gaudir d'aquests esport molt més, després de la millora de la pista, la construcció del circuit bio saludable Riverfit i la millora de la zona Work-Out. A més s'ha organitzat una jornada d’esports extrems per part de la regidoria d’esports, sent una clara aposta per unes disciplines vinculades als més joves.

Les obres les ha realitzat l’empresa Guerola i han costat un total de 37.192’ 62 € i més 38.647 € amb els que s’ha dut a terme la construcció d’un circuit bio saludable 'Riverfit' al llarg del riu Riquer. A més, també s’ha ampliat el circuit de WorKout i s’ha adequat i netejat la zona del llit del riu.

Alberto Belda, regidor d’esports, afirma que aquest projecte "s’ha consensuat amb la comunitat d’skaters d’Alcoi, que des de fa uns anys demandava un nou espai on poder desenvolupar la seua pràctica esportiva. És, de fet, el mateix procés que es va dur a terme amb els usuaris de la zona workout, abans de la construcció d’aquesta".

A Alcoi hi ha un gran col·lectiu d’Skaters i han considerat uns elements el més versàtil possibles per poder adaptar-se a les noves tendències i poder utilitzar la pista tants els skaters (monopatí), els scooters (patinet) com els rollers (patinadors).

Una volta finalitzades les obres, l’Ajuntament vol inaugurar aquesta pista i per això, ha preparat dos jornades, el dia 26 i 27 de 17 a 21 hores el divendres i de 16 a 21 hores el dissabte amb música, monitors i consells, i la presència de Nacho Garcia, FHIREE.