El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

José Juan es queda mentre aguante el cos

  • El club desitja repescar tant Mourad com ara Solbes, propietat de l'Elx i l'Hèrcules
  • Pablo Carbonell i Raül, a punt de renovar

José Juan Ferreiras és el primer renovat de l'Alcoyano de PRO. Aquest dimecres ha estat confirmat pel director esportiu, Josele González. El gallec ha dit que Alcoi és sa casa i que estarà mentre que el cos aguante.

S'ho ha guanyat a pols. La figura mediàtica del Deportivo Alcoyano, l'heroi de l'eliminatòria contra el Reial Madrid, h decidit quedar-se en el Deportivo un any més. Té 41 anys, però reconeix que es troba molt bé físicament. Viu a Elx i se sent molt còmode en el club d'Alcoi, volia quedar-se i ha arribat a un acord amb el Deportivo "en només 5 minuts".

"El futbol et posa en el teu lloc, i jo vull competir. La lliga de la temporada que ve serà mlt forta i amb camps molt bonics". Jo aspire a ascendir a segona divisió", ha manifestat el porter de l'Alcoyano.

Baixes i negociacions

Josele González ha anunciat les baies d'Omar i de Cano, curiosament dos jugadors que van arribar en el mercat d'hivern. Pel que fa a les renovacions, aquesta mateixa setmana rebran la resposta tant de Raül González com ara de Pablo Carbonell. L'Alcoyano mostra, així, que confia amb els jugadors de la comarca dels que espera major vinculació als colors.

També ha dit que el club desitja repescar tant Mourad com ara Solbes, dos jugadors que són propietat de l'Elx i lHèrcules, respectivament.

L'Alcoyano ha plantejat a la resta de jugadors renovats automàticament que ajusten el sou al nou moment econòmic que travessa el club i a la nova realitat de la lliga PRO i que poc té a veure amb el què la Federació va plantejar a l'inici del curs.