El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

José Miguel Molina, nou director de la Seu Universitària de la UA a Cocentaina

Reunió entre Catalina Iliescu (vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària), Mireia Estepa (alcaldessa de Cocentaina), José Miguel Molina (director de la Seu), Larissa Timofeeva (directora Secretariat d’Extensió Universitària) i Iván Jover (regidor de Cultura) / UA

Fins ara ha sigut José Luis Todolí.

Després de la marxa de José Luis Todolí com a director de la Seu Universitària de Cocentaina, el relleva en el càrrec José Miguel Molina.

La Universitat d'Alacant ha anunciat el nou director de la Seu Universitària a Cocentaina. Es tracta de José Miguel Molina, llicenciat en Químiques per la UA l’any 1999. La vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la UA, Catalina Iliescu, ha visitat recentment la Seu de Cocentaina, dependents del seu Vicerectorat. En la visita institucional ha mantingut una trobada amb Mireia Estepa, alcaldessa, i amb el regidor de Cultura, Iván Jover. També ha estat acompanyada per la directora del Secretariat d’Extensió Universitària, Larissa Timofeeva. D'aquesta manera han presentat a Molina com a nou director.


La trobada a Cocentaina ha suposat, com detalla Iliescu, "una primera presa de contacte amb l’alcaldia de Cocentaina en la qual hem acordat quines seran les actuacions de col·laboració comuna per als pròxims mesos entre les nostres institucions, a través de les Seus Universitàries".


La vicerectora ha volgut subratllar la "idoneïtat" de les persones triades per la seua preparació i ha agraït la disponibilitat i l’entusiasme que tenen per a afrontar la direcció. Tant la vicerectora com els alcaldes han subratllat el magnífic treball fet pels anteriors directors, Josep Ochoa (la Marina) i José Luis Todolí (Cocentaina). Cal destacar que la Seu de la Marina també ha canviat el seu director. Ara és Isabel Santamaria.