El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

José Miguel Molina parlarà al Circulo Industrial de les Empreses de Base Tecnològica

Cartell

Cal recordar que tots els estudiants interessats que assistisquen del Campus d’Alcoi de la UPV, tindran crèdits universitaris convalidats.
 

Aquest dimarts 7 de novembre a partir de les 19:30 h, torna el cicle de conferències ‘Alcoi Mirant al futur’, organitzat per Rafael Valls. L’entrada a la conferència és lliure i gratuïta. La ponència ‘Les empreses de base tecnològica com a motor de futur econòmic’ serà impartida per llicenciat en Ciències Químiques i doctor en Ciències de Materials, José Miguel Molina.

En la conferència s’exposara en què consisteix una ‘Empresa de Base Tecnològica (EBT), quins són els requisits per formar-la i coma conseguir finançament per poder llançar-la amb garanties. En la xerrada es farà menció als modes de protecció industrial existents i s’explicaran les línies temporals que exigeix cadascun. Així mateix, s’exposaran i es valoraran casos d'èxit d’algunes EBTs que actualment desenvolupen la seua activitat en distints parcs científics de les universitats espanyoles.

La conferència pretén transmetre al públic en general les seues principals línies d’acció i finançament per poder reconeixer-les com una aposta de present i futur en el marc de l’economia europea.

Cal recordar que tots els estudiants interessats que assistisquen del Campus d’Alcoi de la UPV, tindran crèdits universitaris convalidats.

Rafael Valls Buitrago torna a coordinar i moderar aquestes ponències. A més, el cicle està organitzat pel Círculo Industrial, i compta amb el suport de la Diputació d’Alacant i l’Associació ‘Alcoi Industrial’.