El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

José Salvador i Javi guanyen una competida partida d'escala i corda a Ontinyent

La parella guanyadora amb els regidors Ferran Gandia i Óscar Borrell
  • Partida de fi de curs de la Universitat de València
  • José Salvador-Javi 60  Marc-Santi 50

El trinquet d’Ontinyent va gaudir d’una pilota de nivell d'escala i corda amb un envit molt renyit que es va emportat la parella formada per Javi i Jose Salvador davant de Marc i Santi.

La partida de fi de curs de la Universitat de València-Campus Ontinyent es va disputar amb públic, complint totes les mesures de seguretat  i on tots els presents van assaborir una confrontació molt  igualada, amb punts molt llargs a causa de tindre les galeries prohibides i haver de fer el joc per dins en les lloses. L'ontinyentí d'adopció Javi va estar un baluard agafant molt de protagonisme amb la pilota i fent-la anar amb molta qualitat. Fins al final no es va decidir el duet guanyador, amb un enfrontament força igualat. De fet, amb 55-50 els blaus van poder empatar a 55. Finalment el joc va caure del costat de José Salvador i Javi acabant una partida que va durar més d'hora i mitja la qual cosa demostra la gran quantitat de punts disputats i l'entrega dels 4 pilotaris.

Óscar Borrell regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent va voler “agrair l'organització de la Fundació de Pilota Valenciana i l'aposta de la Universitat de València per la Pilota Valenciana i pel Campus d'Ontinyent amb aquestes activitats que fan que hi haja molta vida i activitat en el Campus de la capital de la Vall d'Albaida”.