El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

José Císcar visita el Mercat de Sant Roc amb el candidat a l’alcaldia del PP, Quique Ruiz

En aquest acte de campanya, el número 1 en la llista de la província d’Alacant a les Corts Valencianes ha destacat que aquesta visita ha servit per “conéixer les necessitats que té la ciutat i també les que tenen els comerciants i els autònoms que en aquest mercat està perfectament identificat”.

El número 1 en la llista del Partit Popular a les Corts Valencianes per la província d’Alacant, José Císcar, junt amb el candidat del mateix partit a l’alcaldia d’Alcoi, Quique Ruiz, han visitat el mercat de Sant Roc, amb l’objectiu de conéixer les necessitats dels comerciants i autònoms.

Quique Ruiz ha comentat que aquest mercat és un negoci que “està representant una font de riquesa important per a la ciutat”. A més han volgut estar prop de la gent, ja que com l’alcaldable popular ha destacat: “des del PP fa mesos que estem escoltant les necessitats de la gent per a oferir millors solucions”.

Per la seua part, José Císcar, ha volgut posar com a exemple aquests treballadors del mercat per a parlar sobre les propostes que des del seu partit estan fent en temes com les quotes dels autònoms o els impostos de successió o de transmissió de patrimoni.

El número 1 per la província d’Alacant ha declarat que “quan governe el PP en la Comunitat Valenciana hi haurà incentius per als autònoms” i a més ha afegit que: “Hi haurà una important rebaixa dels impostos en aquesta comunitat”, ja que, segons José Císcar durant els 4 anys de govern de Ximo Puig els impostos autonòmics han pujat un 31%.

La proposta popular per als autònoms consisteix en el fet que el primer any la quota siga gratuïta i, a més, consolidar la tarifa plana a 60 € mensuals durant 2 anys i rebaixar un 7% l'impost de la renta de les persones físiques per a rentes que no superen els 36.000 euros anuals. Císcar ha declarat que aquesta mesura beneficiaria a 9 de cada 10 declarants.

Per altra banda, sobre els impostos de transmissió ha anunciat que es baixarà d'un 10% al 6% en immobles que no superen els 200.000 euros, i que se suprimirà l’impost de successió i donació.