El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

José Juan, ex porter de l’Alcoyano, també juga la Kings League de Piqué i el youtuber Ibai Llanos

José Juan a la Kings League / Web kingsleague.pro/

El futbol modern es queda antic amb aquesta ‘lliga’ que juga José Juan. El youtuber Ibai Llanos, un dels més mediàtics del món, s’ha unit amb Gerard Piqué, per organitzar una lliga de futbol indoor amb unes normes alternatives, moltes d’elles inventades per ells mateixos.

Aquesta lliga es juga els diumenges de vesprada i està formada per 12 equips. Els presidents dels equips són influencers, youtubers i creadors de contingut a la indústria d’internet i xarxes socials.


José Juan, amb més de 40 anys, es va fer popular en el partit de Copa entre l’Alcoyano i el Reial Madrid, on els de Vicente Parras van guanyar al totpoderós conjunt blanc entrenat en aquell moment per Zidane.


El ‘boom’ de José Juan fou tan potent al món online i offline que tothom volia estar al seu costat i crear contingut a les xarxes socials i als mitjans de comunicació més tradicionals. Per aquest motiu combina el treball de porter a dos equips: l’Atlètic Torrellano i El Barrio, equip que forma part de la Kings League. L’equip ‘El Barrio’ està presidit per l’influencer a Tik Tok, Adri Contreras.


A aquesta lliga moderna no li ha anat del tot mala a José Juan, amb un partit guanyat i altre perdut. Si sou dels que odieu el VAR, el futbol modern i tot el que l’envolta, no seguiu aquesta lliga, per favor.