El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Josele González, nou secretari tècnic de l'Alcoyano

González, al Collao

En els pròxims dies se sabrà el futur de la zona noble del club 

La nova era del Deportivo arranca amb una remodelació de l'estructura de la SAD, que tindrà dos seccions. Una merament esportiva, dirigida per Gonzàlez, i una altra de gestió i econòmica que encara no se sap qui ocuparà. El següent pas ara és contractar un entrenador: o Parras, o Porras.

El Consell d'Administració de l'Alcoyano ha decidit aquest dilluns designar a José Luís González com a nou secretari tècnic del club. Segons un comunicat del club, González és un experimentat home de futbol que va ser el directiu que s'ocupava de la faceta esportiva quan Javi Gandia era president. És un professional contrastat, coneixedor de l'espectre futbolístic de la Tercera divisió i especialment del grup sisé de la Tercera Divisió.

González, la temporada que ara acaba, ha ocupat la direcció del futbol base del Deportivo, i ha entrenat al Cadet i al Juvenil.

El Consell ha pres aquesta determinació de manera immediata perquè el nou secretari tècnic comence com més prompte millor a treballar en la contractació del cos tècnic i en la confecció de la plantilla, qüestions que no poden esperar.

En pròximes dates, el Consell definirà els càrrecs de responsabilitat i càrrec de portaveu i determinarà les persones que dirigiran la secció econòmica, una vegada estudien i valoren la situació del club i la seua projecció en aquesta nova etapa.